lördag 12 december 2009

Bäst 2009! - Viktor / Striktlickers

Det bästa med året är väl ganska svårt att svara på då nästan ingenting har varit något utav värde detta år. Har ovanligt torrt på bra händelser, fast det är väl som vanligt. Allt blir sämre för varje år.
På skivfronten har man ej prioriterat alltför många nya släpp. Men en del nya grejer som varit bra…
Nödvärn - Slutstationen
D-clone 7”an (tror den kom ut i år)...
Zyklon Boom – Välkommen till avfolkningsorten
Alfarmania – Bottenskrapet
Beherit – Engram
Shining – Klagopsalmer
Lifelover – Dekadens
--------------------
Peace and love. Förjävligt dålig tillställning och värdelösa band. . Förstår ej hur folk kan betala för detta spektakel. Första gången man gjorde det detta år, annars brukar man ta sig in på andra sätt. Själv såg jag enbart lite av Satyricon. Ingen idé att gå och se band för då blev man nykter. Och nykter kan man ej vara för att stå ut där. Bättre att sitta utanför och supa, bara massa idioter och svennehorspexare på campingen.
--------------------
Sedan spelade vi i Uppsala i början utav året också. Det är outhärdligt att vara nykter. Vilket vi var tvungna till på Ungdomens hus. Förbanden var Assnation, Nödvärn och Distress. Distress var värdelösa, förutom en låt som var en cover på mästervärket och slagdängan The road to hell. Sedan hamnade vi på en ”efterfest” hos Anarkopunx-Robban ute i helvetet… Det blev en dyr historia då vi åkte taxi.
--------------------
Punk illegal var väl okej. Åkte enbart dit på grund av Warcollapse. (Vilket var anledningen till att jag åkte till Shittown förra året). Pissväder större delen av tiden. Alice tyckte det var långt till området från campingen, själv tyckte jag ej det var alltför mycket band som lockade. Hade sett dem flesta förut och resten var ingenting för mig. Annars var det rätt sjysst och var trevligt att stöta på folk man annars aldrig stöter på i princip. Vi ses väl där nästa år.
--------------------
Sedan hade vi spelningar i Norrland. Vi spelade först i Östersund där det var tre personer i publiken. Vi fick ingen resersättning utan ett rum på ett vandrarhem som vi ej ens använde oss utav. Fast det vart en jävla bra fest hos Jocke i Warvictims i alla fall, tack för det… Dagen efter tog vi oss ända till Pundsvall för att spela in med Alfarmania. Vi spelade käng och de gjorde noise till det, och den kassetten kommer väl ut så småningom.. Blev en bra fylla hos Joel i Keep dreaming/Terror Goat sedan.
--------------------
Ja, blev lite långdraget detta, men man får ta för sig medans det finns något…
/// Med otrevliga hälsningar, Viktor Vanvett från Striktlickers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar