lördag 28 maj 2011

Motörbreath - Intervju från 2007

Fortsätter att lägga ut mina gamla intervjuer här... Nu är det dags för en med Motörbreath som Erik svarade på den 2 Januari 2007.
1. Storyn skiter vi i...Hur e läget?
De e la rätt gött. lyssnar på treblinka på jobbet å käkar pizza.
2. Det var ju ganska tyst om er efter 7'' ett bra tag, sen kommer LP rätt som det var... vad hände däremellan?

De kom la några olika demo cd-r prylar men dom vart la inte så väl spridda. Sen flyttade ju Mikke till göteborg. De va la i samma veva som jag började lire med bandet. Sen har Mempa å Kedjan flyttat ner te stan så nu e de ju lite enklare å repa å lira å allt sånt. Så nu kanske de rör lite mera på sig än innan...
3. Hur och varför Cage Match/Wasted Sounds? Hur många pressades LP'n i? Säljer den bra? Hur har responsen vart?
Tror vi träffade Kaj på nåt gig i gbg, dock inte säker, sen hade vi la lite kontakt som resulterade i lp´n. Först pressades 500x, men de verkar som de e 500 till på g nu. Dessa skall la förhoppningsvis vara utan digital-defekten på b-sidan. Fan va jag hatar all jävla digital skit!!! Eftersom de e nya x på g så antar jag att den e slutsåld.Vilket känns jävligt ball.
4. Läste i nåt gammalt zine att ni var i staterna och grejade, var det hela bandet? Spelade ni nåt där? De va Mempa å Sweet, x-bassisten, som vart där å gick på nån musikskole pryl å hängde bland stjärnor å palmer, Vette fan om dom lirade nåt men de verkar ju konstigt om dom inte gjorde de tycker jag. Tror att Mempa hade nåt band där men minns inte riktigt..
5. Memfis och Granath var ju runt å kaosade på festivaler å sånt för ett gäng år sen, är det lugnare nu? Har inte stött på dom på länge eller hört några historier...
De e ju inte lugnt i deras närvaro ialla fall. Kanske att kaosandet är mera lokalt nu för tiden men lungt e att ta i kan jag lova. Går kanske i perioder lite åxå.

6. Apropå festivaler...Vad hände med Deaddrunk? Såg giget på Bollnäspunken 97, satans kul gig...ambulans och hela skiten.
Deaddrunk finns!!! de kommer ny lp snart åxå, dom har jävligt bra låtmaterial ska jag lova dig!! Ser vi fram emot!
7. Lirar ni ute mycket med M-breath?
Vi kör la så mycket de går. Har kört en del i gbg å sthlm. Man får ju dock passa sig så de inte blir för mycket i samma stad. Blir ju jävligt lätt uttjatat då. Har även kört i malmö, jävligt ball å lira där. E nog vår bästa stad va de gäller publiksöd å sånt.
8.Fan...lite mer svenska texter på nästa platta va?
De blir de om nog om jag inte fattat läget fel. Försöker ju variera lite så man kan nå ut till folk utanför svearike. Just nu har vi skrivit mest på engelska, men klart ska de bli ett gäng svenska låtar.
9.Andra bra svenska band nu? Favoriter?
Jag får la tala för mig själv här, Driller killer, Skitkids, Nödslakt, Slaktatack blir bättre å bättre!, Illdåd e ett gött gäng, NÖDVÄRN!!! favvo bandet, Diskonto.... Fan de blir jävligt många man missar här, men viss fan finns de massa bra band på g nu i sverige. Tycker att de e de bästa läget på år faktiskt me band å spelningar osv.. Känns gött!!!

10. Framtiden?
Vi pillar la på å lira in en ny Lp, krångel som vanligt dock .Skall komma en splitt med Holocaust In Your Head snart. Snack har gått om en splitt med Slaktattack, Nödslakt å Illdåd 12". Får la se lite vad de kan bli. Om nån har nån spelnign på g så e de la bara å maila, vi lirar gärna om vi kan å har råd.

11. Avsluta
Plocka undan askkoppen när Mempa e i närheten, han e citypunkare som sitter häktad i Sundsvall...Hare gött/Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar