måndag 19 mars 2018

Eskilstuna 31 Mars

For ALL the fukked up children of this world;
KLUBB HYBRID STÄLLER TILL MED EN SCEN

I hela den kristna världen är påsken en familjehögtid med dekorerade påskägg som ett centralt tema. Ägg förekommer sällan i gudstjänstlokaler. Trots det är ägget en viktig symbol för Kristi pånyttfödelse och den tomma graven. Äggtuggeriet är sannolikt en direkt följd av den ansamlade mängden ägg under fastan, som i kristen tradition firas 40 dagar innan påsken. Inom protestantisk (ursprungligen tysk) tradition berättas sagor om att påskvargen har placerat ut påskägg fyllda med godis till barn som har varit snälla. Vissa föräldrar låter barnen klä ut sig till påskkärringar och knacka på hos gamla tanter för att be om godis. Vi anser att det är förkastligt. Därför byter vi ut påskäggen och fjädrarna mot chilinötter och en rejäl dos påskpunk.


BAND PÅ SCEN:

Citizens Arrest (USA)
Citizens Arrest från New York bildades 1989 med influenser från den första vågen av nordamerikansk hardcore-punk. Det blir ett herrans ägg-mangel, gutturala skrik, fräsiga mosh-partier och oväntade panikattacker. Det här får Ni inte missa!
Facebook: https://www.facebook.com/CITIZENS-ARREST-104197239684/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=V3LSkYqWipU


Massgrav (Stockholm)
Massgrav är ett rock n roll-band som får pengar från olika stiftelser för att kunna resa runt i landet och visa folk i mindre städer hur en slipsten ska dras. Dryga gubbar, punkrock, brutal-räfs och Mob 47-mangel i ett ett svettigt nötskal. Det här är Stockholm, inte Göteborg.
Facebook: https://www.facebook.com/massgrav/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uqecpNZDGYQ&t=31s


Irritation (Sala/Västerås)
Tre sura ölgubbar som spelar hårdkokt treackordspunk när de inte semestrar på Borlänge Stadshotell.
Facebook: https://www.facebook.com/Irritation-143064402425259/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CViLIDbxKPY


Avund (Eskilstuna)
Nytt omedicinerat band från Knivstaden som gör sin första spelning på Klubb Hybrid. Ångest, fuzziga doom-riff, d-takt och blastbeats i en osalig röra.
Facebook: https://www.facebook.com/TheAvund/
Bandcamp: https://theavund.bandcamp.com/releases


CAFE HYBRID
Hemlagad falafel, fika, fiskdamm och påskgodis. Fredrik Sköld och Henry Kotilainen hänger och kränger tavlor. Björn Poet återuppstår från de döda och spelar akustisk biljard.


HOTELL HYBRID:
Fyllon och utsocknes marodörer kontaktar Hybrid vid behov av sovplats. Först till kvarn ska först malas. Bokning: klubbhybrid@hotmail.com


PARTNERS IN CRIME:
Hammar Musik - www.facebook.com/hammarmusik
Studiefrämjandet


REGLER:
Passa på - KBK! Mangelmingel to the max. Åldersgräns: 18 år. Inga tricks - polska maffian filmar allt. Efterfest: 4-ever eller Vhis Blalyset Tar Oss (VBTO). Anti-swisch. Anti-betalkort. Bullshit walks - 20-lappar talks.


BILJETTER:
OBLIGATORISK föranmälan med namn + födelsedatum skickas med e-post till klubbhybrid@hotmail.com senast 2018-03-30. Begränsat antal biljetter. Pris: 100 kr.


TID & PLATS:
Insläpp kl. 20.00 Kom i tid! Första band på scen kl. 20.30. Adress: K13, Kriebsensgatan 13, Eskilstuna. Två minuters promenix från tågstationen.


ÖVRIGT:
Årets sista hybridkväll. Jordnötter, plaskdamm, biljard, bingolotto och magdans. Kom och kör huvudet i kaklet tillsammans med oss!


STOP KALSARIKÄNNIT - SUPPORT THE UNDERGROUND - GO HYBRID

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar