tisdag 17 december 2019

21 December, Göteborg

HISTORIENS SISTA PUNKSPELNING PÅ TRUCKSTOP ALASKA!

WARCOLLAPSE
Mmm, kalops! Hederlig gubbtraktorkäng som varenda crustare med självaktning patchat nitvästen med, för Warcollapse är crust as fuck existence och de har hållit på i tusen år minst. Fyll pluntan med mäsk och vässa kängnäven så tar vi det därifrån.
https://www.facebook.com/warcollapse/
https://www.youtube.com/watch?v=qWP04mknfqU

MOTÖRBRËATH
Detta trodde ni aldrig! Inte vi heller. Hade vi haft ett husband på Truckstop så hade det varit Motörbreath, dessa lokala legendarer som oavsett skick och tid på dygnet levererat stort. Nu finns inte Micke längre fysiskt ibland oss, därför har Motörbreath legat på is, men med honom i åtanke kommer våra hjärtan banka i snabb d-takt under hela kvällen.
https://www.facebook.com/MotorBreath-176900045681790/
https://www.youtube.com/watch?v=Ptcx8jdcGPg

SWORDWIELDER
Svärdvifters strösslar inte direkt med spelningar i Sverige, därför är det stort för oss att hinna husera dessa tuffa gossars releasefest för nya skivan innan vi stänger ner för gott. Hyfsat nyligen hemkomna från en triumfartad och i viss mån spritmarinerad turné på USAs östkust (och lite i Kanada, om det räknas) har de vässat sina aggressiva avgrundsvrål, dystra riff och dansanta dubbeltramp för att ge oss en kväll som kommer att bli värd att minnas men desto svårare att komma ihåg.
https://www.youtube.com/watch?v=l0yqd93ZqR0

CONTORTURE
Ständigt aktuella i tio år, vi välkomnar stolt Göteborgs råaste jävla band som i våras släppte fullängdaren Sanctuary. Vi tar och firar den fortfarande va? Contorture kräver ingen närmare presentation men har du mot all förmodan missat dem så förbered dig på en kängkäftsmäll som du bara kommer att vilja ha mer av.
https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Contorture-753018094824740/
https://www.youtube.com/watch?v=4UTmiMWDlHs

Dörrarna öppnar: 21.00 och stänger 03.00
150kr i inträde
Du måste vara medlem - fixas enkelt på www.truckstopalaska.se

VÄLKOMMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar