onsdag 17 mars 2010

Nu jävlar...

Vi har blivit ett patchband! 2 olika motiv fixades till spelningen i lördags av C-O, och fler är på gång... Nu jävlar ska vi snart ha fler olika patchar än låtar.

5 kommentarer:

 1. Det vet ni, ska försöka fixa till grisen från epomslaget. Skulle vara grymt.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, jag kom just på att jag har träffat Per flera gånger både på festivaler och i Hjo då han var lokal flickidol i Svarta Lucia, måste väl ha varit runt 92-93 det här? Dom hade precis släppt den där sjuan med "Död Åt Alla Barn" på. Kommer iallafall att jag var och hälsade på Martin (vad var det han hette i efternamn nu igen?! Jaja, han hade glasögon, gillade Lemonheads lika mycket som jag och var rätt duktig på att teckna...) som trummade i SL, blev skitfull på en spelning av enbart folköl och förklarade för halva Cosa Nostra hur jävla mycket Asta Kask sög och hur överlägsna både Strebers och Cimex var dom...

  Hälsa karln så hjärtligt, även om han säkert inte kommer ihåg mig, haha.
  /P.I.G.

  SvaraRadera
 3. Klart jag ska hälsa till honom... Tror att jag träffat dig också i samma veva där. På "Dojjan" i Tibro bl.a om jag minns rätt. Kan det stämma? Pålle?

  SvaraRadera
 4. Hahaha, jaså? Kommer bara ihåg att alla var tjockt trevliga, men inte så mycket ansikten tyvärr... "Dojjan", är det den där fritidsgården eller vad det nu var för ställe spelningen hölls på? Ja, jag heter Pålle, ja.
  Hade extremt långt hår (för min dåvarande ålder iallafall...) och var nog rätt fet/småfet.

  Hälsa så mycket till Martin och resten av medlemmarna av SL! Vad gör dom nuförtiden?

  Måste fan kolla in lite foton på dig och se om jag kan placera dig alltså...

  Sub Alert var bra skit fan! Faktiskt inte hört förrens nu.

  SvaraRadera
 5. Fan, ibland funkar minnet som det ska. Jo jag kommer ihåg dig... Har nåt minne av att du spred runt en massa flyers om nåt zine eller nåt du pysslade med då (om det blev nåt zine vet jag inte). Ja Dojjan var en fritidsgård. Jag spelade på den tiden trummor i Zabba Yone om det kan hjälpa till att friska upp minnet...
  Tack för dom schyssta orden om Sub Alert!

  SvaraRadera