tisdag 30 mars 2010

Trevolt - I all hast CD

Jo, jag gillar en del sk trallpunk. Jo, jag har spelat trallpunk själv förr. Ja, jag är skittacksam för alla skivor jag får hitskickade för recension.
Sådär, med det avklarat så kan vi övergå till recensionen av Trevolts platta "I all hast" som släpptes på Heptown nu den 26 Mars. Jag visste om Trevolt men har aldrig tidigare hört dom så jag har inget tidigare att jämföra med. När jag slängde i skivan första gången och första låten började och jag tittade till på fodralet och såg att plattan innehåller 17 låtar så fick jag lite panik... Detta går aldrig tänkte jag, jag pallar inte 17 låtar i ett sträck av det här. Det är så mycket spralliga gitarrslingor, tvåtakt och stämsång här att det skulle räckt till 10 skivor till och ändå hade det varit massor kvar. Nu har jag lyssnat igenom skivan åtskilliga gånger från start till mål, och jag blir hypernervös. Jag minns ingenting någon av gångerna, det åker in i ena örat och ut i andra... Sorry, men detta är inte min grej alls. Är du heltorsk på band som Hans & Greta, Räserbajs osv så är det här förmodligen en helt fantastisk skiva. "Vägvisare" och "Pank" tycker jag sticker ut lite från dom andra låtarna och får bli favoriterna på plattan.

1 kommentar:

  1. Skillnaden är dock att både Hans & Great och framförallt Räserbajs gjorde kul och bra "trallpunk", medan Trevolt är sjukt tråkiga och intetsägande...

    Så det är inte dig det är fel på, utan bandet.

    SvaraRadera