söndag 23 maj 2010

Dislickers - And the war continues CDr/Cass For Your Enjojment!

Historien om Dislickers går tillbaka till 2002 då man startade som ett grindcoreband (med annat namn). Dislickers tog dom 2005 nån gång som "en hyllning till gudarna av käng. Disclose och Skitslickers". Inspelningen här är från 2006 och släpptes först som CDr av bandet, men sedan även på kassett av Black Konflik Rec's 2007. Innan bandet la av 2009 så hann dom även med en split 7'' med Giftgasattack. Någon som vet om dom kör i andra band nu? Ta hem och veva näven till denna 23 låtars kängattack från skåne.

5 kommentarer:

 1. grindgrejen hette bukkake och sen blev dem kadaver och sen dislickers

  SvaraRadera
 2. Tackar, Kadaver visste jag om men inte att dom hetat Bukkake.

  SvaraRadera
 3. Takk for att du la ut denne god biten her Masken!

  God helg!

  Jørgen/Bombs away

  SvaraRadera
 4. Är kanske lite sent ute här, men skulle bara vilja påpeka att Dislickers lade ner redan 2007, inte 2009. Jag var trummisen i bandet. Petter (gitarristen) och jag startade ett nytt band samma år vid namn Conquest tillsammans med Erik från Giftgasattack och en polare från Malmö. Vi tonade ner den klyschiga disgrejen litegrann och spelade in ett tiotal låtar eller så på kassett, som tyvärr aldrig har blivit släppt. Det blev dock en kortlivad historia eftersom jag flyttade till Göteborg året därpå. Vetefan om de andra spelar i något band nu, men alla är iallafall fortfarande kvar inom punksvängen. Tack för mig.

  SvaraRadera
 5. Vad kul att någon uppmärksammar denna mästerliga demo! Det här är faktiskt bland det bästa som gjorts inom nutida käng. Alldeles för underskattad skiva. Dislickers har även med ett en lån på samlingen Skitliv. Numera spelar sångaren/basisten Henrik i ett mycket lovande Doom Metal/Sludge-band som heter Altar, och gitarristen/sångaren Petter spelar i något nytt kängband. Vet ej vad de heter.

  SvaraRadera