onsdag 7 juni 2017

En lägesrapport med ASOCIAL!

Ingen kan väl ha missat att gubbarna i Asocial har dragit igång igen sedan ett tag. Jag har själv inte sett dom ännu denna vändan (såg dom förra återföreningen 1997) men det blir det snart ändring på hoppas jag. Dom har en del grejer på gång så jag skickade iväg några frågor till Mannen i hatten, Luffar'n och gode vännen TB...

1. Hur och när kom det sig att ni bestämde er för att dra igång Asocial ännu en gång? Var på tal redan för flera år sedan när Tompa och jag drog igång Utanförskapet, den gången var Svenne inte redo, sen fyllde vår gamle trummis Håkan 50 bast där vi i Asocial samlades första gången på hundra år känns det som, där nånstans blev det nog ett faktum att vi skulle testa köra lite å Svenne va på. Inge krångligare än så, vi insåg nog att det var dags.
2. Hur har det funkat hittills när ni varit ute å kört? Är folk med på noterna? Oh det har funkat så jävla bra, folk är verkligen med på noterna, första giget på cyklopen blev en galen tillställning med folk från hela världen och ett jävla mangel...helt galet hehe..det är en punkrock som fan å va på scen när folk är med å kan dom gamla klassikerna.


3. Det är ju andra gången ni kört igång igen, känns det bättre denna gången än 90-tals återföreningen? Allt är ju helt annorlunda denna gång, 90 tals gigen var oxå svinkul fast tompa och jag var då i missbrukets karga värld...Idag är vi mer stabila i både psyke å själ och redo för krig fullt ut, så denna gång är vi definitivt mer laddade å tända.

4. Hur tycker du era gamla grejer står sig så här efter en jävla massa år? Jag tycker Asocials gamla låtar står sig lika bra idag som då, en del gammalt material är till å med bättre idag än då.

Foto: Maria Grimståhl
5. Ny platta på gång såg jag!! Berätta mer... Yepp en tolva kommer att släppas på FOAD i höst 2017..blir 10 låtar varav en nyinspelad gammal rackare, annars är det 9 helt nya låtar som blir jävligt hårt å rakt i nyllet punk....säger inge mer än att d blir en riktig rykare så 31 år efter religion sucks epn...blir lite som en tredje platta efter bittra slutet å religion sucks, den som aldrig kom...watch out

6. Nåt du har på hjärtat som du vill ha sagt eller lägga till? Näe håll utkik efter nya asocial 12:an...boka oss till gigs!! vi är redo för krig..är ni?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar