lördag 12 september 2009

Intervju med Raised By Drunks!

Japp, en intervju med favoriterna i Raised By Drunks finns nu uppe på min Punk As Fuck sida. Aktuella med en Englands turne' som dom drar iväg på nu på måndag + split 7'' med Belgiska Link som kom för ett tag sedan. Alltid lika trevliga Pjär och Rob som svarade på mina frågor... Och som vanligt så är det bara ett smakprov här under, vill ni läsa hela så klicka här!


Det har ju minst sagt rullat på ganska bra för er med massor av spelningar, en avklarad turne’, en på gång + skivsläpp på ganska kort tid. Mycket arbete bakom? Vem i bandet är det som har damp och tagit på sig rollen som fixare? Mycket kontakter sedan tidigare?
Nä, det är ingen som har damp. Vi delar på uppgifterna så att ingen ska bli överlastad med skit å tappa intresset för att ingen gör nått. Jepp! Vi har väl väldigt mkt kontakter sen förr. Men även massa nya, tack vare myspace. Vi jobbar som ett team å det funkar bra som fan!

Just det… Raised By Drunks… Hur kom ni på det? Nån tanke bakom namnet? En hint till 90-talets första halva och banden då?
Nä, faktiskt inte. Jag, Pjär, satt på t-banan en dag å lyssna på musik. Då dök låten Raised By Drunks upp i lurarna med The Nitwitz. Tänkte direkt att detta är ett perfekt bandnamn och det passar ju in på ett gäng fyllon som oss. Hehehe...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar