onsdag 1 februari 2012

Nytt i distron...

Fick hem några ex av Havoc's återpressar av dom 5 första Discharge 7'' idag efter att ha löst ut dom i tullen. Därav priset på 40kr styck... Fortsätter även februari ut med 5 CD skivor för 250kr i distron.

4 kommentarer:

 1. Fick också pröja tull när jag bytte med Havoc en gång. Man får säga åt honom att skriva Felix istället för Havoc Records som avsändare så går det bättre har jag märkt

  SvaraRadera
 2. okej, jag tror att detta är det tredje paketet från honom som fstnat för mig.

  SvaraRadera
 3. Kör alltid med att de ska skriva gåva. Har fått betal tull en gång på 13 år. Verkar funka. Sen har det med vikt att göra också. Upp till 2,5 kg brukar slinka igenom. Men ibland har man otur.

  Dock borde du sluta be om ursäkt för pris. 40:- är en snusloska i baltiska havet. Gnäller man kan man lika gärna sluta köpa skivor.

  SvaraRadera
 4. Jag har ju handlat plattor i massa år från USA och brukar be extra om att det ska skickas som gåva. Och på alla år så tror jag att jag kan räkna antalet gånger det fastnat i tullen på en hands fingrar. Jag har väl oflyt med Felix paket helt enkelt :-) Ursäkt och ursäkt Tompa, men går allt som det ska så kostar ju plattorna därifrån ca 25kr/st frakten inräknad, förutsatt att dom slinker igenom tullen då, och då tycker jag 40 är lite i överkant. Även om jag vet att 40kr inte är mycket egentligen.

  SvaraRadera