torsdag 10 december 2009

Bäst 2009! - Anders / Fredag Den 13:e

1. Truckstop Alaska drog igång i GBG igen! Sveriges bästa ställe! Lätt!
2. Hisingen HC fest, som vi arrade tillsammans med The Process i vår gamla repa. Vi, The Process, Slaktattack, We live in trenches, Personangrepp och Terrorstat lirade och det hela vart mycket lyckat. En förbannad skam att vi inte fick vara kvar där så vi kan köra fler tillställningar.
3. Vi fick en spelning inställd på våran Europaturné, så vi drog och såg Municipal Waste i Hamburg istället. Det var fett. Tokfylla och ett hejdundrandes röj. Vår chaufför Stian svalkade av sig i Elbe efteråt. Folk tyckte att han va helkörd eftersom vattnet i Hamburgs hamn tydligen ska vara tämligen vidrigt, men som han själv sa: "I've already died twice, you know. And I've been swimming here before as well"
4. Splitten med Dobermann Cult
5. Våra chaufförer Stian och Kenny!
6. Det totala asgarv som uppstod när det gled in två tyskar med varsin påklistrad hitlermustasch på vårat gig i Hamburg. Vi brukar ju oroa oss för att någon tysk tråktyp utan humor ska flippa på vår örnlogga när vi är i Tyskland. Därför var detta jäklit välkommet. Det finns uppenbarligen hopp om Tyskarna trots allt.. hehe..
7. Att en GAISare vann poängligan i allsvenskan.
8. Vår spelning på Henriksberg i Februari var nog tamejfan den bästa vi gjort.
9. Att vi äntligen fått tummen ur och börjat jobba på vår fullängdare som vi ska spela in i Januari. Kommer väll förhoppningsvis ut i Mars/April nästa år. Så håll ögon och öron öppna.
10. Tian får bli en årets sämsta. Och det var ju lätt när vi fick däcken på vår turnébuss uppskurna i Nancy. Fyfan, vilket pissigt jävla uppvaknande det va. Lappen under torkarbladet förklarade: "Tack för det brutala uppvaknandet. Respekt?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar