måndag 28 december 2009

Fucking Chaos - Demo For your enjoyment!


Ett band jag inte vet ett jävla dugg om... Tror bara dom gjorde denna inspelningen, men vet inte säkert. Från Odensbacken utanför Örebro i alla fall. Denna demon spelades in 29 december 1994 (men låter som 84) och några av låtarna var även med på "Äggröran" och "Really Fast vol 10". En del av texterna var ganska lökiga, men jävlar vilket rens det är i musiken. Antar att det inte var 100% seriöst... Är det någon som vet nåt så skriv gärna en rad.


5 kommentarer:

 1. Verkar ju vara mer av ett plojband/inte så seriöst. Men det piskar på som fan. Måste få fram mer info om det här alltså.

  SvaraRadera
 2. "Bluntman" heter Kristoffer och spelar sedan en massa år i helt fantastiska Dead Man.
  http://www.myspace.com/deadmansweden
  Tror även han manglade en kort stund i Genocide SS (dock inte på nån inspelning vad jag vet).

  SvaraRadera
 3. Thanks a lot for that demo! I've always been a big fan of the Fucking Chaos tracks on the Really Fast Vol.10 comp and I was wondering if there were other recordings available. Tack!

  SvaraRadera
 4. Larre: Tackar för infon!
  Kängnäve: You're welcome, and thank YOU for a great blog!

  SvaraRadera
 5. Japp mycket riktigt. Bluntman är kristoffer sjödal han är även krille. spelar trummor och bas samt sjunger. Jag är jens och spelar gitarren och körar. Haha riktigt kul att jag fick syn på det här. Vi spelade in demon i pålsboda 1994 och skickade runt några ex som hamnade på really fast 10 och första äggröran. vi gjorde några spelningar runt om i Örebro men något mer blev det inte. Jag flyttade från staden och Krille lirade vidare i andra gener.

  SvaraRadera