onsdag 30 mars 2011

En kortis med Larre om Kvoteringen & De:Nihil

1. Läget i Kvoteringen just nu?
Läget är jävligt schysst hahaha aldrig vart bättre, tar de lite lugnt och så bara. Vi har spelat in en ny EP, ska bara lägga sång på det. Det blir ettrigt och bra. Vi är väl inte kända för månadslånga turnéer och så och det har väl vart lite tunt med gigs på senare tid iom att jag har farit runt med Millen i Chile, Argentina, Brasilien, Mexiko, Panama, Costa Rica, Australien och ska iväg på Europa panna om nån vecka. EP'n åker på press så fort sången är lagd, omslag är klart och så. Det blir samsläpp De:Nihil Rec/D-Takt & råpunk Rec.

2. På senaste fullisen och split 7'' med Nitad så lämnade ni ju portan i lokalen, hur blir det denna gången?
Vi har spelat in i Soundlab och Peter hjälper till och mixar i Erebus så det blir rått och schysst tycker jag. Portan är guld, det ska gudarna veta dock kan det vara svårt att få lite tryck i ljudet när man kör kassettporta tycker jag. Vi kan mycket väl återgå till porta man vet aldrig. Vi har ju koll på hur vi vill ha det och hur vi vill det ska låta om låtarna, inget krångligt egentligen, skitigt och rått med tryck.

3. Du har ju även blivit skivbolagsdirektör nu på senare dagar, berätta lite om De:Nihil och era släpp.
De:Nihil var ett måste. Jag har haft det i planerna länge men fick det aldrig gjort. Drog en koll med Calle som först blev lite förvånad tror jag men sjukt peppad nästa sekund och ville oxå göra detta. Calle är en gammal vän och sjukt kul snubbe och väldigt kreativ och så känns roligt att vara två och bolla idéer, fixa med prylar och nörda om bra musik.
Startade förra året och släppte Nitad "Den Gudomliga Världen" EP'n som första släpp och den sålde slut på en och en halv månad. Kändes klockrent att göra första släppet med Nitad som är gamla polare och skitbra band som vi diggar. Nu närsomhelst kommer en ny EP med Anstalt från Wien (Danne från The Accidents/Genocide Super Stars samt folk från Demenzia Kollektiva). EP'n heter "Altamont Raceway", en arg rockig hc attack.
Samtidigt släpper vi även Desperat "Demokrati eller Diktatur?" EP, en arg mangelattack, ni vet vad det rör sig om haha det är Mob 47 ligan och Sylen Warvictims/Electric Funeral på sång. Skitbra!
Vi håller även på att sätta ihop en benefit EP för "Ingen människa är illegal" som jag hoppas kunna berätta mer om snarast. Det kommer säkerligen bli rätt blandade genres och band och prylar.
Fullt upp precis som vi vill. Man älskart ju.

4. Framtiden, vad har vi att vänta?
Det jag rabblade ovanför här är en del av våra planer, just nu snurrar nya Graveyard LP'n konstant här hemma och det är så jävla bra seni får vi se om allt går åt skogen eller om skiten ordnar upp sig…
Tack Masken för du uppmärksammar oss! All lycka med din label och band.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar