tisdag 15 mars 2011

Svart Parad / Puke - Split LP

Har lyckats lägga vantarna på 2 st extra ex av den sprillans nya split LP'n med Svart Parad och Puke... En rätt knepig historia måste jag säga. a2o har ju som bekant släppt en platta tidigare med vardera band, och här är väl typ det som inte fick plats på dom... Det är ju dock bra grejer så den går ju inte att strunta i. Eftersom jag bara har 2 ex så bryr jag mig inte om att lägga ut den i distron, utan det är först till kvarn via mailen som gäller. 100kr/st vill jag ha och mailen är masken(a)subalert.net
SÅLDA!!!

6 kommentarer:

 1. Fan skumt att blanda de banden. Svart Parad fortjanar egen vinyl.

  SvaraRadera
 2. väldigt märkligt släpp. varför inte bara ge ut två skivor?

  SvaraRadera
 3. Sant... Eftersom det redan är släppt en LP med vardera band så kan man ju undra varför det inte blev två feta dubbel LP's istället. Tänk en fet Svart Parad eller Puke dubbel 12'' i samma stuk som din Disarm platta Sylman. Det hade vart godis det :-)
  //Masken

  SvaraRadera
 4. har hämtat ut 5 kg av splitten. benny kommer upp till dalarna i maj. plockar på mej några ex...så får du dela broderligt med han sen...samma som förra gången. /Tompa.

  SvaraRadera
 5. Som Masken sa - en Svart Parad disografi LP/CD som Disarm hade varit parla!

  SvaraRadera
 6. Tony: Cd'n jag skickade till dig är ju alla demos dom släppte + en som inte gavs ut, så den är väl komplett tror jag. Det är denna split LP'n + den förra som a2o släppte på en CD. Det är ju några fler låtar på den cd'n än den som finnarna släppte.
  //Masken

  Tompa: Kan du maila mig på masken@subalert.net

  SvaraRadera