söndag 31 maj 2009

Cow Mag # 7

Som jag tidigare sagt så är det hatten av för alla som fortsätter att köra papperszine, inget jäkla bloggtönteri/latmanszine som jag själv ;-)
Den här gåmgen har Ted fläskat på ordentligt med färgomslag och det ser skitbra ut. Lär ju ha kostat en hel del antar jag. Innehållet är ju dock det viktigaste, och här hittar jag både band jag gillar mycket, och en del som jag inte gillar alls. Men jag läser ändå allt med behållning, för skriva kan han och oftast bra frågor. Inge Ansvar är även med i detta nummer ,och vad fan det nu är han går på skulle jag vilja testa... En skruvad intervju med Accidents, en med Kvoteringen och lite frågor till Puke ligger han bakom denna gången.
Ted själv å sin sida har intervjuat Krimtänk, Tinner, Puke, Vindicate This, En svensk tiger, The Radars och The Cobra alliance. Och dom är alla bra med extra plus för Puke och Tinner intervjuerna som är jävligt långa och läsvärda. En hel del "research" är gjorda om banden innan så det blir inte mycket sk standardfrågor. Innehåller även recensioner, krönikor, samt att jag och Hedvux nördar loss lite om råpunk / käng. Kan bara citera ett gammalt Finn Records citat, -"Köp eller förbli dum i huvudet". Kanonbra!

2 kommentarer:

  1. Snart hälften sålda, passa på nu, jag tar även betalt genom Paypal. 30 spänn till cowmag@gmail.com och saken är biff!

    SvaraRadera
  2. Hur skickar man pengar till en mailadress?

    SvaraRadera