torsdag 8 oktober 2009

Ångest!!!!!!

Ledig från jobbet idag så det blev till att glo runt lite på youtube och rätt som det var så fick jag en obehaglig klump i magen... Jag hittade ett klipp från Discharge spelningen på Augustibuller 2007. En av dom största besvikelserna i mitt liv! Okej, inte riktigt kanske... Innan dess var en av dom största besvikelserna när bandet ställde in i Hultsfred för ett gäng år sen. Knepigt. Efter några dagars ihärdigt tjatande på mitt resesällskap om hur jävla bra det skulle bli så var det dags att kolla. Fan nästan så man hade en klump i magen. Och så satte det igång... Helt.Jävla.Värdelöst. Snacka om att dra namnet i skiten och långsamt ta död på kulten Discharge. Dom lär ju inte hitta många nya "fans" på sina spelningar i alla fall. Det var bara att ta skiten från vännerna och skamset gå därifrån... Ta en titt på skiten här nedan.

3 kommentarer:

 1. Förstår känslan du hade, upplevde samma sak då jag såg GBH i Fagersta runt -86 eller -87 någon gång.
  En minibuss med förväntansfulla punks åker från Bollnäs för att se GBH och Strebers, tror också att Anti Cimex spelade, har ett svagt minne av det men måste kolla grejorna i källaren för att se om det är sant eller inte.
  När man kommer ner och med ett gäng folköl i magen så upptäcker man att dom spelar mer metall än punk och var helt jävla kass.
  Dock så kan man ju stoltsera att man sett dom även fast dom sög fetballe.
  Annat var det när Varukers spelade på 44:an runt -96 (???), mäktigt.
  Discharge sen på fryshuset var väl heller ingen riktig höjdare men man har ju dock sett dom vilket inte alla har gjort. Kanske var det avsaknaden av orginalsångaren som gjorde att dom inte var super även om Varukers sångaren ändå är ok.

  SvaraRadera
 2. Hade hört hur otroligt ruttna Discharge skulle vara inför Augustibuller. Men att det skulle vara så ofantligt uselt som det faktiskt var hade jag inte förväntat mig.

  SvaraRadera
 3. Ja det var en jävla flopp måste jag säga... Det suraste är ju att dom ställde in i Hultsfred för då var det ju ändå Cal som sjöng. Inte säkert att det varit bättre, men det hade varit mer "på riktigt". För dom gjorde ju en hel del skit med honom bakom micken också. Fast det är ju omöjligt att förneka Discharge fram till Hear nothing plattan...

  SvaraRadera