fredag 27 november 2009

Slemäters - Kärnvapenkrig Demo For Your Enjoyment!


Åstorp i mitten på 90-talet... Någon som minns? En liten stad i Skåne där det rätt som det var ploppade upp en hoper zines som hade överdoserat på Sika Äpärä. Det raljerades om supa, kött och sameslakt högt och lågt. Fårskalle/Fettkross , Rabbegröd och Batterisyra, rätt underhållande läsning dock, och motreaktionen kom med zinet Skånejävel... Det fanns även en del band där som Kurbits I.R, Eutanasi och just Slemäters.

3 demos och medverkan på bl.a Really Fast hanns med under namnet Slemäters, sedan böt dom namn till Final Holocaust. En egen 7'' och medverkan på några samlingar blev det under det namnet. Sångare/gitarrist Micke hade även Svin-Tapes som bl.a återsläppte ett gäng sedan länge utgångna kassetter som t.ex "Stockholmsmangel". Har för mig att någon av dom är med i Lautsturmer nu. Här nedan är alltså deras andra demo "Kärnvapenkrig" från 1994 och låtarna från Really Fast LP'n... Råpunk!!!! Slängde även med Final Holocaust 7'' från 7inchcrust.

5 kommentarer:

 1. Var det inte Kurbits IR som han i Lautsturmer spelade?

  /Jocke

  SvaraRadera
 2. Celin från Slemäters/FHC spelar trummor i Lautstürmer och Adam från Kurbits IR spelar gitarr och sjunger i Lautstürmer. Så ni har rätt båda två. :)

  / Micke

  SvaraRadera
 3. Härligt att se BATTERISYRA. saknar som fan att göra zinet.
  Funderar på att lägga upp mina 3 nr som PDF + outgivet material.

  Punken lever...............

  SvaraRadera