torsdag 24 februari 2011

GBG Hardcore fest 26/3

5 kommentarer:

 1. sicken dis! jag som var på väg till sverige den 26:e men var tvungen att ändra till sista april!

  SvaraRadera
 2. men nyktra arrangemang trodde jag hörde 1900-talet till.
  kan vi inte få slippa?

  SvaraRadera
 3. Hallå pönks! Spana in färskingarna i Inkvisitionens debut-demo. Ladda hem den gratis, eller skänk en slant så att grabbarna har råd att pressa upp den i fysisk form! http://inkvisitionen.bandcamp.com/

  SvaraRadera
 4. fan vad fett.. detta ska man lätt dra på! tur att bloggar finns så man får reda på saker om sin hemstad, haha...

  kranium; jag har vart på två så kallade nyktra spelningar i gbg arrangerade på nordengården som är IOGT NTOS lokaler och där har jag vart full båda gånger. så omöjligt att slinka ner ett par öl läre inte va.

  SvaraRadera
 5. som en av arrangörerna är det förstås kul att giget uppmärksammas på olika ställen. tack för det!

  vad det gäller nyktra eller onyktra gigs är det rätt enkelt: vi kommer ALDRIG kompromissa med åldersgränser för att "vuxna" ska få ta sig rätten att dricka öl på ungdomars bekostnad. den som tror att det har det minsta med hc och/eller punk att göra kan ju se över sina prioriteringar en aning. sen är det upp till var och en att styra gigs på sitt sätt. vi styr på vårt.

  orre: smart att skriva det. och respektfullt beteende från början. i princip som om vi skulle gå på ett gig med ölförsäljning och hälla ut folks öl för att vi inte gillar drickandet. det finns ett enda sätt att överbygga avgränsningar mellan olika delar av punkscenen, och det är att respektera olika ställens och gruppers regler när man tar sig till deras arrangemang. jag förväntar mig inte att det är nyktert om jag går på Underjorden och jag respekterar deras sätt att arbeta, men jag förväntar mig att folk är så pass väl funtade att de på samma vis respekterar vårt. inte konstigare än så i mitt tycke. men om du tycker du lyckades med något bra genom att slinka in påverkad på ett "så kallat nyktert" gig (som ju är nyktra så när som på sådana som dig som smyger med att de druckit) så får det stå för dig. det har ju i vilket fall inte ett skit med punk att göra.

  SvaraRadera