tisdag 15 februari 2011

Helgens utflykt...

...till Göteborg visade ju sig bli mer än lovligt bra. 2 spelningar på samma kväll är ju bara det jävligt lyxigt. Att det sedan var 2 trevliga tillställningar gör ju det hela ännu mer godis. Vi var ett glatt gäng som styrde kosan mot Nordengården för att förhoppningsvis hinna se Fredag Den 13:e innan vi skulle vidare till Truckstop Alaska. För en gång skull hade vi tokflyt och vi hann knappt in förrän just nämnda band drog igång. Deras rock'n'rolliga kängpunk är ju vevbra på skiva och så var det även live denna kväll. Kalas! Efter dom klev Beyond Pink upp så vi beslutade efter lite sms:ande med Emil (Warcollapse) att vi hinner kolla på dom med. Jag är ju ,till skillnad mot alla andra känns det som, inte övertygad om deras "storhet", och det blev jag inte denna gången heller. Men detta var lätt den bästa gången jag sett dom och jag uppskattade det mer än tidigare. Så fan, det kanske kommer för mig med...
Sen drog vi då vidare till ett sprängfullt Truckstop Alaska där två av mina absoluta favoritband skulle bjuda till dans. Warcollapse inledde och jag säger efter varje gång jag sett dom att "detta var bästa gången", men det ÄR så. Warcollapse blir bara bättre och bättre för varje gång. Både på skiva och live verkar det  som. Det är fan som jag sa till Hedvux, att det blir fan inte bättre än så här... Även Doom var en höjdare, det var kul att se att höjdarspelningen på Punk Illegal förra sommaren inte var en tillfällighet , eller berodde på att man var så jävla pepp för att man inte sett dom sen 96 el 97 (i jönköping med Totalitär, någon som kommer ihåg vilket år det var?). Utan att Doom 2011 är apbra. Ett pärlband av hits framfördes av ett avslappnat Doom som firade sångare Denis 40 års dag. Till slut blev det lite för avslappnat och man körde lite för länge, men den "ordinarie" spelningen var klanderfri. En snudd på perfekt afton... Så tack till resekamrater, banden och alla trevliga människor som det surrades med till småtimmarna.

5 kommentarer:

 1. Tja!
  Skönt att höra, då är vi två som inte förstått storheten med Beyond Pink. Men som du skriver, det kanske kommer en tid då vi också gör det. Hoppas allt är gott! //micke

  SvaraRadera
 2. Fy fan vilken helg det var! Total grym! 2 grymt bra band å fett med schysst folk! Trivdes som fisken...
  Å för att inte tala om giget kvällen innan med Desperat och Kol&Stål i Sthlm. Åxå grymt bra. Med andra ord en perfa helg! :-)

  SvaraRadera
 3. Man skulle ju tvunget se alla band på Nordengården, så det hann ju bli fullt på Trucken innan jag hann dit. Men 1 spelning är ju bättre än ingen..

  SvaraRadera
 4. Tjo. Haha vadå för storhet? Bp är ett sketet jävla punkband. men jag hoppas vi växer ännu mer i dina ögon/öron i framtiden!
  //ida

  SvaraRadera
 5. Jo men det går ju åt rätt håll, det är ju alltid nåt... Jag får ta och köpa nån platta, tyckte ju låtarna på Nisses kassett var rätt okej.

  SvaraRadera