söndag 28 augusti 2011

Grundbulten needs you!

Från början var vi ett gäng personer som var trötta på att inte kunna göra saker bara för att vi saknade utrymme och lokal. Vi var trötta på att behöva lägga ner 90% av vår arrangörstid bara på att hitta en lokal att vara i. Vi var trötta på att oftast misslyckas helt och behöva ställa in planer på spelningar och fester vi gärna ville göra. Trötta på att säga nej till alla asbra band vi ville sätta upp.
I Stockholm behöver man verkligen strida för att få sitt utrymme. Så vi startade vår strid för utrymme och drev den på en lång och krokig väg som till slut tog oss ända ut till Ulvsunda. Där har vi fortsatt strida. Och där strider vi ännu. Strider för att Stockholm ska få ha åtminstone en enda DIY-lokal, för att band på turné ska kunna stanna till även här i Stockholm, för att folk ska ha ett alternativ till dyra spelningar på Debaser och Strand, för att alla ska kunna ha en mötesplats fri från konsumtionshets, för att kunna tillvarata allas idéer och initiativ till att skapa trevliga sammankomster av alla olika slag... Ja, listan kan göras hur lång som helst, vi har såå många orsaker för att strida!
Nu MÅSTE vi bli fler för att Grundbulten ska kunna överleva. Alla ni fina människor som kommer till oss och berättar hur mycket ni uppskattar Grundbulten, alla ni som kommit med värmande peppande ord som fått oss att utstå även de rörigaste situationer. Alla ni som vill ha ett alternativ. Kom och delta i skapandet av ert Grundbulten! Det kan bli vad ni vill! För utan er blir det inte mycket mera alls snart, utan er kommer vi inom kort tvingas stänga igen, för de grundbultar som stridit hittills är alla så gott som utnötta. Vi orkar inte längre driva Grundbulten på så få personer.
Så, vill du ha kvar en rostig bult i Stockholm så kom på våra möten och få den att rosta även i fortsättningen!

Med ständigt hopp om den finaste morgondag!
Kärlek och pepp!
//Grundbultarna
 vi håller möten lördagar, jämna veckor, kl 14.00 på Grundbulten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar