fredag 15 juni 2012

......

En favorit i repris nu när scenens mest överskattade band är aktuella med ny skiva...

6 kommentarer:

 1. Mest överskattade? F U Masken! :)
  Det finns inget band som är bättre...
  Sub Alert? Hahaha

  /Jocke A

  SvaraRadera
 2. Nä Sub Alert kan det inte vara... Vi är inte skivaktuella ;-)
  Jag tycker dom är skittråkiga. Eller uttjatade, vet i fan vilket det är.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker Sub Alert är Sveriges tråkigaste band.
  Musiken rinner av en, så givetvis är inte ni skivaktuella...

  Uttjatade? Ja det var ju 6 år sedan de släppte album sist.
  Och fyra år innan det.

  /Jocke A

  SvaraRadera
 4. Jag fattar inte inte riktigt vart Sub Alert kommer in i bilden, men givetvis får du tycka att vi är svindåliga :-) Det gör absolut ingenting. Men ett band kan väl vara uttjatat bara för att dom inte släppt skivor på länge? Hur som helst så tycker jag Tragedy är skit, och varför du går igång på det så in i hell fattar jag inte heller... Jaja vi tycker olika och gött e det.

  SvaraRadera
 5. Nä, jag påpekade detta enbart för att någon som spelar i ett band som Sub Alert inte är någon jag skulle vända mig till angående smakråd när det gäller musik. Skrev det inte för att vara otrevlig, jag tror helt enkelt på att vara ärlig.

  Ja, jag förstår faktiskt inte hur du kan anse att de är uttjatade. Vet inte vad du umgås i för kretsar där de tjatar om Tragedy, men själv har jag inte hört någon yppa ett ljud om bandet på flera år. Och tycker så givetvis att det är kul att man får ett livstecken nu (förutom turnéer då), 6 år efter senaste albumet.

  Om du undgått deras storhet tycker jag att du ska hålla dig till att harva på med Sub Alert, lyssna på skitband (har sett vad du hyllar för typ av band i recensioner) och vara nöjd med det. Lämna musik du inte förstår dig på till oss som gör det.

  Förövrigt tyckte jag att senaste Tragedy var sådär efter 1½ genomlyssning. Inte lika briljant som tidigare skivor. För lite fart, och lite för lite punk. Men men, den kanske växer med tiden.
  Det jag vill säga är att om du hade avfärdat bandet i samband med det nya albumet så hade jag inte blivit jätteförvånad.

  Men du förstår ju inte Ghost heller, så jag borde inte förvånas alls faktiskt. Vi tycker helt enkelt olika. Skillnaden är att JAG lyssnar på BRA musik.

  /Jocke A

  SvaraRadera
 6. Jag tog det absolut inte som att du skulle vara otrevlig... Vi gillar olika och kommer antagligen alltid göra det. Så vi gör så att du tar hand om den bra musiken så tar jag resten.

  Ser förresten att mitt förra inlägg ser lite kaiko ut... Menar naturligtvis inte att jag inte fattar varför du går igång på Tragedy. Utan varför du gick igång så på att jag inte gör det.

  Jaja, skitsamma...

  SvaraRadera