söndag 17 juni 2012

Död As Fuck!

Japp... Efter 5½ år så skiter jag i detta. Tiden finns inte längre och motivationen är inte på topp heller ska erkännas. Jag har några recensioner kvar som skall göras sen är det finito med Blogg As Fuck, så skicka inget mera som ni vill ha recenserat. Slutet av Juni räknar jag med att det skall vara klart. Detta har legat och grott ett bra tag nu och det känns helt rätt att lägga ner nu inför sommaren. Jag kommer dock ha kvar sidan då jag ju kommer att ha kvar distron, och även använda den till Sub Alert och Fight Back Rec relaterade saker. Så spara länken :-) Ni blir inte av med mig...

Så ett stort tack på förhand alla ni som läst, skickat saker, uppmuntrat, kritiserat eller vad som helst som haft med Blogg As Fuck att göra. En stor näve kärlek till er!

11 kommentarer:

 1. :( Synd, men allt har sin tid.
  //JANI

  SvaraRadera
 2. Tack för allt Masken, det är få som har det tempo du har kört i alla år!

  SvaraRadera
 3. Tack för allt Masken, det har alltid varit gött att kolla in dina inlägg. Mangla på / C-beat

  SvaraRadera
 4. Trist som fuck, men förstår dig.

  SvaraRadera
 5. Surt, men jag förstår precis. Tror jag gick å funderade på hur jag skulle göra med attack-sidan i 2 år innan jag till slut drog ur sladden. Har inte ångrat det en enda gång!
  Men skulle du/jag/vi ångra det... ja då är det ju bara att sparka igång skiten igen.

  SvaraRadera
 6. Buhuuuu..... Tack för allt Masken!!!! Du har verkligen gjort en kanon blogg dessa år. Förstår om du inte har tid. Sådant är livet.
  Men som Krogh säger; ångrar du dig så är det bara att sparka igång skiten igen ;-) Du vet att du har mååånga läsare runt om i svärje/Världen som skulle bli grymt glada då. Jag är en av dom :-) Men som sagt, tack än en gång för en grym blogg!!!

  SvaraRadera
 7. Man får instämma med övriga sörjande. Den vanliga turen förbi din sida får helt enkelt inskränka sig till en kik i distron, och naturligtvis för att följa Sub Alerts öden och äventyr.

  Du har ju en del övriga åtaganden numera som tar upp en del av din tidigare avsatta bloggtid kan jag tänka mig... Tack så länge, Masken, det har alltid varit trevligt att titta förbi här.

  SvaraRadera
 8. Återigen, tack! Ni är fan helt fantastiska :-) Det värmer kan jag säga! Och nånting kommer jag nog hitta på förutom att fortsätta här med sub Alert/Distro/Fight Back. Antar att rastlösheten kommer smygande vad det lider. Kanske kommer göra lite inlägg i någon annan blogg/zine. Framtiden får utvisa detta.

  SvaraRadera
 9. Tack för den tid som varit. En av få bloggar jag följt kontinuerligt. Ha en fin sommar!

  SvaraRadera