måndag 9 augusti 2010

Makabert Fynd - En kort lägesrapport...


I maj förra året gjorde jag en liten intervju med Makabert Fynd strax efter att deras första 7'' + split 7'' med Nice Idiot kommit. Sedan dess har det hunnit hända en hel del med bandet, så jag gjorde en liten uppdatering om det senaste med Mattis. Och kolla in nya LP'n... Bra as fuck!

Nyss hemkomna från turne’ , hur var det?
Turnén va fantastisk men varm. Träffat massor me trevliga människor
Ni har ju nyss bytt några medlemmar, orkar du dra nåt om det?
Yasse o Pulko klarar inte av turnéliv o valde därför att sluta. Yasse kör ju på som fan med Crucifyer o Pulkan håller på o starta upp nått nytt band med Tompa från Radioskugga o Terrorstat. Istället kom ju Kalle från Skitsystem o Anders från Rouges utd. 2st kanonkaarar som vi trivs med som fan.
Sprillans ny LP ute, nöjda?
Lpn blev bra som fan. Nöjd med både ljud o låtar. Sen gjorde ju KraniumAndreas ett grymt jobb me omslaget.
Ni är och har ju varit jävligt produktiva vad gäller skivsläpp och spelande ute. Men ni har väl inte gjort så många spelningar i Sverige utanför Stockholm? Dags för en sverigevända?
De skulle va askul o lira mer utanför stockholm. Vi har ju tillexempel aldrig spelat i malmö.Inte norrut för den delen heller. Hoppas på mer gigs!
Ni har ju fler släpp på gång viskade en fågel i mitt öra… Vill / Kan du berätta nåt om det?
Vi har snackat en del med Glöm Dä om att släppa split 12a. Inget e spikat bolag men jag hoppas verkligen den blir av. Håller på med låtmaterial just nu. Gillar Glöm Dä mycket.
Mattis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar