måndag 4 april 2011

Radiation Sickness - Nytt vev!!!!!

Förra året var det jävla Ghost, och i år verkar det vara Graveyards tur att höjas till skyarna av allt och alla... Ett svindåligt och ett lite mindre dåligt band alltså. Men nu är det fan min tur att hypa!
Se upp för Radiation Sickness!!!!
Pjär berättade om Radiation Sickness när vi språkades vid på Doom / Warcollapsegigget i gbg för ett tag sedan, allt var väl inte riktigt 100% spikat då så jag lovade att hålla käften :-). Han har sedan uppdaterat mig under tiden med vad som hänt och nu fick jag klartecken att börja hypa :-) Detta är alltså Jonken, Gunnarsson och Kenneth från Uncurbed, Rickard från Diskonto / Gadget, och så Pjär då från Misär. Jävligt kul tycker jag är att Pjär skall skrika lite igen, något han inte gjort sen tiden med 3-Way Cum. Och där lät det ju precis hur bra som helst. Ett gäng med färdiga låtar finnes + att dom ska vara med på en Disrupt tribute platta med låten "Complaint". Fick smygkolla på två låtar från ett rep, utan sång dock, och att dom har koll på vevandet råder ju inga som helst tvivel om. En snabb jäkel lite i samma anda som just tidigare nämnda Disrupt, och en lite långsammare svängig en. Antar att det inte lär dröja allt för länge innan någon ger ut något med Radiation Sickness. Bara att önska lycka till och kör hårt!

5 kommentarer:

 1. Vadå dåligt?
  Både Ghost och Graveyard är ju pissbra...

  Nu snackar du i nattmössan!
  Eller så har du ingen musiksmak... :)

  /Jocke A

  SvaraRadera
 2. Fel, Fel, Fel!!!! (tänk er Brasse i Fem myror e fler än fyra elefanter) Jag var ju med en sväng i Crossing Chaos å lira in några låtar som skulle komma på skiva. Men vet fan inte vad som hände med dom. Men som sagt, helt jävla underbart å yla igen!

  SvaraRadera
 3. Pjär: Rätt,rätt,rätt!!! Jag vet att du var med där gubbe, men det är ju ingen som hört mer än dom närmast sörjande... Så lite rätt har jag, fast mest rätt har ju du. En sa inte sticka upp mot di gamle se.
  Jocke: Ingen nattmössa på här inte :-)

  SvaraRadera
 4. Nja, lite rätt kanske. Men om du lyssnar på skitliv cd´n så ylar jag där. Så det är faktiskt rätt många som har hört det. En låt iaf ;-)

  SvaraRadera
 5. ja just jävlar det gör du ja :-)... jaja, fan du har väl rätt då,haha
  //Mask

  SvaraRadera