onsdag 30 november 2011

The Great German Re-Release Party x2 - 9 & 10 December

Den 9 December kommer Henriksberg (Göteborg) att jämnas med marken denna afton då Inkvisitionen, Vitiators & The Great German Re-Research drabbar samman?
Tänk er Inkvisitionen som är argare än Henry Rollins någonsin varit, Vitiators som GG Allin fast utan bajs samt skandalbandet The Great German Re-Research... En afton i total kaos & provokation utlovas.

Kalaset startar 20:00, kostar 88:- & de första 88 får finfina presenter.

Bärs & booze, kanyler & annat trams finns att köpa, stjäla eller ko-handla om.


Dagen efter, den 10 December, är det  landets bästa festlokal HIJACKERS i Eksjö.
The Great German Re-Research och Turd Reichords har dessutom haft den goda smaken att kvällen till ära lura med sej ss-förbandet THE GIESAGÖEBBELS från sthlm, som lovar full gas i flera minuter.

Pga trakasserier från ordningsmakten arrangerar vi den här kvällen som slutet sällskap, vilket innebär att ditt namn måste finnas med på gästlistan för att få komma in. Eventuella osålda biljetter kommer krängas i dörren för 150 riksdaler eller 72 oskulder. Billiga bärs och groggar i baren!

"The Ligga Med Invadrare EP", skivan som skötts så dåligt att det är tveksamt om den överhuvudtaget existerar, kommer kvällen till ära saluföras tillsammans med diverse krigstroféer och uniformer till specialpris. Smakfulla presenter och bögstryk ingår i biljettpriset.

Långväga vallfärdare rekommenderas medbringa egen pappskiva om ni vill slagga på golvet och slippa slåss om sofforna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar