fredag 24 juli 2009

Farcical - For your enjoyment!Ännu en gång ett band från Jönköping / Huskvarna som uppmärksammas... Det är fan inte dåligt med bra band som kommit därifrån. G-Anx, Counterblast, Krimtänk, Tolshock, Token Tantrum, Clostridium m.m m.m
Och här är alltså ett till.... Men dom här vet jag i stort sett ingenting om, nämligen Farcical. Jävligt bra var dom i alla fall. Split 7'' med Fatal Females och "Swedish HC" comp CD'n är dom skivorna jag har hemma i hyllan och det enda dom släppte trodde jag ,ända tills jag av en ren slump hittade 7'' med samma namn på nån blogg. Är det någon som har denna? Vem har släppt den? När kom den? Hör av er om ni vet något... Staffan som var med i Farcical hade även ett band som hette Terror Show (tror jag, jag kan ha fel) som släppte en dubbel LP har jag för mig. Denna är jag också jävligt sugen på, så sitter någon på den får ni gärna höra av er...

11 kommentarer:

 1. Minns att Linus (nojsbojs, dismachine, arsedestroyer, masturbatorium, hjärnsläpp mm) snackade om terror show, inte hört den själv, men hade gärna gjort.

  SvaraRadera
 2. Du är toppen, Masken. Fatal Females var så jävla bra.

  SvaraRadera
 3. The Terror Shows dubbelplatta är bland det bästa som släppts i Sverige. Jag har nog ett ex över.
  Farcical bestod av Staffan (Arsedestroyer, The Terror Show, Seamonster1, Mustafa et Monique) på trummor, Ågren (Counterblast) på gitarr, Danne Midholt (The Terror Show) på gitarr, Klas Melman på bas och Jocke (Counterblast) på sång. Jag har deras demo på kassett, men den slirar som fan tyvärr.

  SvaraRadera
 4. The Terror Show var förresten inget band direkt, utan de bildades för att göra musik till en teateruppsättning. Det är denna musik som finns på dubbel-LP.

  SvaraRadera
 5. Farcical-sjuan släpptes av Thought Crime. När minns jag inte.

  SvaraRadera
 6. Indy: HAr du en DLP över så är jag väldigt intresserad av den och tack för Farcical infon.
  Sörling: Ja Fatal Females var schyssta, såg dom live rätt många ggr och det var oftast trevligt. Denna 7'' är fortfarande helt ok med.

  SvaraRadera
 7. Låten "F" på Farcical-sjuan innehåller förresten samplingar från filmen "Meet The Feebles", regisserad av Peter Jackson. ;)

  Masken, vad har du för postadress?

  SvaraRadera
 8. Aj fan, såg din postadress nu.
  Skickar ett ex av The Terror Show.

  SvaraRadera
 9. Indy: Maila mig på masken(a)subalert.net så jag kan pröjsa plattan!!!!!

  SvaraRadera
 10. fan länkarna fungerar inte! orkar du ladda upp igen eller maila?

  SvaraRadera
 11. Har dubbel LP med Terror Show, jäkligt grym, vill gärna veta mer om det bandet, hör av er till www.musikprojektet.se

  SvaraRadera