söndag 28 juni 2009

Dagens groda....

Söndag... Bakis och lättretlig. Men jag orkade mig fram till staden och köpte då nya Denimzine i brist på annat. Varför jag köper varenda nummer av denna tidning är också det en gåta då det sällan eller nästan aldrig är band jag gillar med i den. Men det gör jag i alla fall.... Såg att kompisarna i Snutjävel var med i alla fall så det kunde ju vara kul att läsa.
Och där var det, ett uttalande som antagligen inte är så allvarligt menat, men som lik förbannat gjorde mig extra stingslig denna redan jobbiga dag... Jag citerar -"Släpper man en fullängdare så har man sålt sig." Jaha... Men en en-låtars cdsingel med ett "allstar" upplägg är alltså okej? För fan, det är 2009 nu och inte 1980... Nej nu skiter jag i detta och går ut och röker igen innan jag rensar ut bland alla mina skivor. Jag kan inte ha en massa band som sålt sig hemma i samlingen.

7 kommentarer:

 1. Du tror inte den är aning ironi och en nick åt ett gammalt band vid namn Asta Kask då;)

  SvaraRadera
 2. Det klart jag fattar att det är en hint åt Asta. Tyckte bara att det klingade lite illa att i samma veva släppa en cd med 1 låt på, och att på omslaget dra dit "Med gäster från:...." . Tilläggas bör också att jag har inget emot Snutjävel som band eller personer, har känt Rka i iallafall 15 år eller nåt sånt.

  SvaraRadera
 3. Ironi är för idioter ;-)

  SvaraRadera
 4. Varre ar val tont-bandet som ar pa framsidan, de ar ju knappast DIY pa nagot satt. Typ "hardcore idol". Backade med storre skivbolags-support an artister som Madonna. Plus ganska halv-fesna live (de spelade forband till MC5/DTK)

  SvaraRadera
 5. Det är alltså Gallows som Tony (Slobo) snackar om nu, inte Snutjävel så det inte blir nå knas här...

  SvaraRadera
 6. Samma sak sa ju Chaotic Dischord en gång i tiden....

  SvaraRadera
 7. det finns ju fler citat,masken..var det inte du å jag som läste ett fanzine förra westcoast?..det var nog magnus förresten..ja ja...du vet ju hur snacket går ha ha

  SvaraRadera