torsdag 18 juni 2009

Eftersnack med Gunnar om Punk Illegal!Som ni redan vet så var vi ju och spanade in Punk Illegal festen i Munkedal i lördags. Och det var ju, som jag redan tjatat om, otroligt trevligt. Kanonband, trevliga människor... Ja allt var pärla för att snacka kängspråk. Så nu såhär ett par dagar efteråt så var i alla fall jag jävligt nyfiken på hur det gick? Förra året gick dom ju back ca 20.000kr, och blev det bakslag i år med så skrev ju Gunnar till mig för ett tag sedan att det förmodligen inte skulle bli något nästa år. Så jag skickade över lite frågor till Gunnar för att kolla av lite.....
1. Lite reflektioner så här direkt inpå... Tankar om festivalen?
Fantastisk bandlista,skönt att vara tillbaks i Munkedals underbara park, hyffsatfridfull stämning under festivalen,ja vi är i stort sett nöjda.
2. En grej jag tänkte på var att det kändes som att det kunde varit mera folk... Det är ju inte så ofta det bjuds på 2 dagars punkfest, och med så mycket bra på scnerna + schysst pris.
Det snackas om att det kom omkring 850 pers som i och för sig är över tvåhundra mer än i fjol, men personligen var jag tvärsäker på över tusen pärs med den här bandlistan så klart man är lite besviken, den här bandlistan kan vi aldrig toppa så jag förstår inte riktigt hur vi ska kunna dra en större publik. Däremot helt otroligt att vi drar folk från Ryssland, Japan, Australien och Staterna.
3. Jag lyckades inte komma ifjol, gick det bättre i år? Själv tyckte jag det var skitbra arrangerat, och det inkluderar allt från band till mat. Flöt det på bättre i år?
Visst organisationen rullade på fantastiskt bra,det märktes att vi hade ett års erfarenhet i ryggen, det blev mer avspänt på något sätt. Jävligt skönt att vi fick göra maten själva, matgruppen gjorde ett pärla jobb.

4. Punkare har ju inte alltid det bästa ryktet bland "vanligt" folk, har ni hört något från lokalbefolkningen? Har det funkat bra?
Inför förra året så gick vi runt och knackade dörr på de hus som ligger i närheten av festival eller camping området och lugnade ner folk angående vårat evenemang vilket visade sig vara ett geni drag så redan förra året var stämningen kanon med infödingarna. I år har vi fått en massa cred av ortbefolkningen både i Bohuslänningen men folk har även ringt och nästan bett att vi ska komma tillbaks nästa år.
5. Antar att det kanske är lite tidigt än, men det viktigaste... Gick det ihop?
För tidigt att säga ,skulle tippa på en liten vinst, typ tjugo tusen ,vi får se...
6. Säg vad du vill.
Punk is dead....drunk. Being an anarchist doesnt give you the right to be an asshole (citat DNA?)

1 kommentar:

  1. den där veganburgarn som va med i couscoustallriken knulla i munn den!

    SvaraRadera