torsdag 31 december 2009

Min årsbästalista över 2009!

Så var det då dags för mina egna årsbästalistor... Och som vanligt så kör jag bara svenska grejer. Gott nytt 2010 och tack till alla som läst, stöttat och skickat hit grejer under året!
LP/CD
1. Makabert Fynd - Ondskans Natur LP
2. Warvictims - Domedagen LP
3. Anatomi-71 - På giftets vingar LP
4. Martyrdöd - Sekt CD
5. Nödvärn - Slutstationen LP

7''
1. Krimtänk - EP
2. Project Hopeless - Av hela mitt hjärta
3. Makabert Fynd - s/t + split 7'' med Nice Idiot
4. Warvictims - Dogs of war
5. Raised By Drunks / Link - Split
6. Fredag Den 13:e / Dobermann Cult - Split
7. Giftgasattack - 8 track ep
8. Nitad - Nu börjar minnena komma tillbaka
9. Hårda Tider - Vår sak
10. Passiv Dödshjälp / Livstid - Split

Sen så kom det ju en massa bra återsläpp av gamla grejer som Loudpipes LP'n, Warcollapse - Crust as fuck existence 12'', Svart Parad LP'n, Nisses Nötter CD'n och Puke CD'n.
Årets samling var ju tveklöst Skitliv! samlingen, fet är bara förnamnet...och C-O's samlingskassetter "Hoten från Underjorden" var även dom lysande.
Bästa demon jag hörde var Vengeance Of Karma's "Jävla avfall"

På spelningsfronten var ju Punk Illegal festen i Munkedal helt strålande, tätt följd av Avskum / Warcollapse / RBD / Hata Katten på Underjorden i januari.

4 kommentarer:

 1. Nice! Några av de där sjuorna kommer med på min lista också. Min lista dyker dock inte upp förrän imorgon, och kommer att bestå av 10st LP/CD och 10st 7"/12"/CDEP. Ruggigt svårt att välja ut rätt plattor utan ångest i år.

  SvaraRadera
 2. Ja det är alltid ett jävla meck med vad som ska med. Har som vanligt kommit massor av bra. Att blanda in utländska band hade gjort det till en omöjlighet för mig... Kom dock mycket mera bra 7'' än fullisar i år tycker jag... Ska bli kul att se din lista, listnörd som man är...

  SvaraRadera
 3. En fin lista du skrapat ihop där, håller lätt med om Hårda tider Epn, en frisk fläkt...Jäkligt sugen på att höra Makabert fynd Lpn. Ha ett gott nytt år Masken, så syns vi snart under 2010.

  SvaraRadera
 4. Listan är klar och publicerad, så det är bara att åtnjuta via den här direktlänken: http://tinyurl.com/yb9db94

  SvaraRadera