lördag 11 december 2010

Bäst 2010 - Glöm Dä!Här kommer topp tio listan från Glöm Dä! inklusive tre bubblare. Topp 10 orsaker till en känsla man kunde ta på under resor till, från och under Glöm Dä!´s gig under 2010...
10: "Det är ju kul att dom uppskattar en, men man undrar ju när dom visar det genom att stå och spotta på mig hela spelningen..." Martin blir spottade på av en tillsynes väldigt peppad tjock metallskalle i 30+ åldern under giget på War and Hate.
9: "Hade ni blivit stoppade med den här bilen i Östergötland, då hade inte den rullat längre".
Jönköpings polisen förklarar snällt att vi skall vara glada att det var dem som stoppade och gjorde livet surt för oss och inte den lite mer nitiska Östgötska polisen.
8: Kaj super bort passet och sina enda hemnycklar på gig i Finland en vecka
innan Europa turnén börjar... Där finns även skivor, merch och det mesta annat inlåst och förblir så tills efter turnén.
7: Vår chaufför Mats startar Europa äventyret i Malmö med att snabbt dricka fem liter vin och sedan spy ner sig helt, dagen innan en tidig körning till Hamburg.
6: "I thought It was you, I heard the sound of a car that diden´t belong here…" - Norman, Hamburg
5: ”En gång när jag hade en riktigt lång session hade jag skavsår efteråt….” Martin berättar stolt om sin styrka med att göra fis-ljud med armhålan.
4: S - "So is your driver only smoking?" C - "No, he´s just retarded" Chauffören är lite efter under en sen kväll, orsak okänd...
3: "Det hemskaste Kaj gjort är att hans kuk går ner under knäna och gärna visar upp den för alla i omgivningen..." Martin berättar om sin nyfödda rädsla som uppkommit genom sina drömmar...
2: Årre´s kissar framför en bil på gränsen mot Tjeckien och inser sittmisstag när han med kuken i handen läser ut texten Polizei på bilen samtidigt som folk börjar skrika på Tyska till honom...
1: Kaj blir tvingad att gömma sig på en urkall stinkande offentlig urinoar tillsammans med horder av lastbils chaufförer i en och en halv timme då Glöm Dä!´s turné buss blir genomsökt inte en utan två gånger av olika patruller, en polis patrull och en tull patrull. Allt detta pga punk 8.

Bubblare:
1. Attackarde av Nazister på War and Hate festivalen i Borlänge.
2. Tjackis svingar mot Årre under giget i Stockholm 1 Maj.
3. När vi väljer att avsluta vår turné, på väg än längre ifrån Sverige, för
att få spela på en Tjeckisk festival. Ju längre kvällen går inser vi att det inte är några besökare alls på festivalen utan enbart de andra banden för att sedan få sätta oss på en 20timmars resa hem istället för en 8timmar lång resa som först planerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar