torsdag 23 december 2010

Bäst 2010 - Hannah / Ex 'Animo Fanzine

Januari:Apocalypse Now Festival 2010.
Speciellt lördagen bestod av en kavalkad av bra band. På grund av detta hamnar den på listan trots den massiva förseningen som var resultatet av den extrema bakfyllan hos arrangörerna. Allt försenades och det slutade med att Visions Of War klev på scenen klockan tre på natten istället för elva. Men det var så värt
väntan, vi som orkade vara vakna så länge…

Maj:
Scum Fest 2010
Bra band, skön atmosfär och en underbar värd i form av Warprayer Jim som tog hand om en så bra.
Imperial Leathers spelning på Skarnäcks Kulturhus. Världsklass!

Juni:
Punk Illegal 2010
Tror inte det behövs någon motivering varför denna festival är med på listan. Det finns en anledning till att man återvänder.

Juli:
Puntala 2010
Hamnar inte på listan tack vara line-upen, vattenbristen, strömavbrottet eller vädret utan det underbara resesällskapet som gjorde denna helg så minnesvärd. Speciellt den finska karaoken på låten My Way och dansen till The Sign. Göteborgarna var i sitt esse. Och Lotta som braverade med sina finska språkkunskaper i vanen. Ler fortfarande stort vid blotta tanken.

Augusti:
Punkkarnevalen 2010
Äntligen en festival på hemmaplan. Och en fantastisk upplevelse att få tälta i sin hemstad för första gången. Bra arrangerat, bra band med stor variation och en otroligt bra stämning. Ett extra plus blir det även för då var det Misärs premiärspelning och jag återigen fick se världens snyggaste basist på scenen. Mmm Eyecandy… (tänk Homer Simpsons röst och dregel i mungipan…)

December:
Premiär för Grundbulten i Stockholm.
Detta kändes som ett bra avslut på året att veta att än finns det hopp och att det nu har kommit ett fantastiskt schysst ställe som kommer sätta upp mycket schyssta spelningar i Stockholm till nästa år.

Skivor:
Vicious Irene – Trash Your Future
Herätys – 12´+ 7´
Aktiv Dödshjälp – Men allting har ett slut
Shades Of Grey – Freedom / Incarceration
Agrimonia – Host Of The Winged
Giftgasattack - Noise Hero
Misantropic - Insomnia

//Hannah (Ex 'Animo)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar