onsdag 22 december 2010

We Support Swedish Hardcore, Do You? Sampler CD

Tänkte bara skriva ett par rader om denna plattan som jag fick hem för ett tag sedan... Satan vad det är pepp med sådana här plattor!!! Även om man inte gillar alla band så visar det på ett satans engagemang och att den svenska HC scenen anno 2010 är jävligt vital. Alla jävla bakåtsträvare (mig själv inkluderad) får sig en näsbränna när sådana här samlingar dyker upp, även om man som sagt inte gillar alla band så får man ju svart på vitt att den svenska punk/hc scenen mår rätt så bra när allt kommer omkring. Jag gick igång rejält på denna skivan, trots att många band inte låter som det jag brukar lyssna på.  Law & Order har gett ut denna och info + texter finns att kolla in här. Plus att hela plattan finns streamad!!! Men denna köper man, för visst supportar du svensk HC?

2 kommentarer:

  1. Ja, det står överallt att man bör köpa den, men VART köper man den!? Har varit in på sidan varje gång jag läst en recension på den här skivan, men hittar ingenstans på sidan hur man gör för att köpa den... Så berätta gärna.

    Att stödja svensk hardcore har aldrig varit så krångligt.

    /J

    SvaraRadera
  2. Nej det är sant... det är rätt knapphändig info på den sidan om kontakter osv :-) Skicka ett mail till fredrik.karlberg@gmail.com . Jag tror att jag skrev en kommentar på ett inlägg att dom skulle maila mig. Så fick jag reda på det.

    SvaraRadera