tisdag 14 december 2010

Bäst 2010 - Johan / Slaktrens, Rawby Records m.m

Här kommer min lista. Det är säkert en massa bra jag har missat eller glömt bort men men...
*Misantropic - Insomnia MCD*
Det här är nog den skivan jag har lyssnat på absolut mest sen jag köpte den. Fan vad bra den är! Den kunde ju dock ha varit längre om man ska vara gnällig. Tycker inte man får tillräckligt många minuter per krona, men vafan, bättre det än en för lång skiva med en massa skit som utfyllnad. Ser fram emot en fullängdare.

*Bad Religion - The dissent of man LP*
Svinbra som vanligt. Hög kvalle och inga större överraskningar, precis som det ska vara. No Control är dock fortfarande bäst.

*Bad Religion - 30-årsboxen*
Alla 15 fullisarna på röd vinyl i en stilig låda. Lite trist att det inte följde med nåt "bonusmaterial" alls. Hade ju varit trevligt med nåt litet häfte med lite skrivet om varje skiva eller nåt, men skitsamma. Ett givet köp ändå.

*Herätys - s/t 12"*
Känns som den här skivan kommer vara med på dom flestas listor. Jävligt bra skiva, ganska fult omslag. Synd att man missade dom på Punk Illegal. Då var det tydligen viktigare att dricka öl och snacka skit med Blogg as fuck-redaktionen och andra.

*Magrudergrind - s/t LP*
Årets bästa grindplatta! Iaf den bästa jag har kommit över. Beställde en t-shirt med omslagsmotivet också, och visst är det coolt med stora tryck, men det här var fan lite väl maffigt. Ser ut som nån jävla batiktröja. Så är det nån som vill köpa den eller byta mot nåt kul är det bara att hojta till.

*Modorra - The Putrid 12"*
Rått som fan! Bra som fan! "For fans of rotten sound, not Rotten Sound" hahaha, klockren beskrivning. Grymt bra spelning i Gbg i februari eller när det var också förresten. Pyramido spelade också och dom var också jävligt bra.
*Massgrav / Blood I Bleed split LP*
Högkvalitativt höghastighetsmangel från båda banden.

*Caravan Kids / Carola split 7"*
Har inte ens den här skivan än (svara på mail Sikas!) och har inte lyssnat på den men den förtjänar lätt en plats på listan ändå för det fantastiska konceptet.
*Freaknation / The Mad Thrashers split 7"*
Den här kanske släpptes förra året..är inte säker och orkar inte googla. Men skitbra är den, speciellt Freaknation. Hellnation på spanska typ. Köp allt med dom! Snart (?) kommer även en splitsjua med dom och Violent Headache. Den lär också bli skitbra.

Ha det bra!
//Johan (Slaktrens, Rawby Rec, Entropi)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar